​- Kun få minutter væk!

Badeværelse opsættes og renoveres

​Har du brug for erfarne og imødekommende håndværkere til at hjælpe med opsætning af nyt badeværelse eller til at renovere dit nuværende? Hos Orla Hansen & Søn kan vi hjælpe dig, så du får det badeværelse, du altid har drømt om.

Design og installation tilbydes

Vi kan hjælpe dig med at designe og installere dit helt eget badeværelse. Som dit foretrukne VVS-firma i Dragør står vi klar med vores ekspertise og erfaring til at anlægge dit nye drømme badeværelse. Vi kan hjælpe dig med at anlægge nyt, uanset hvor stort eller småt det skulle være. Du kan være selv være med til at stå for designet af badeværelset og hos Orla Hansen & Søn står vi for at virkeliggøre alle dine ønsker.

Renovering af badeværelse tilbydes

Det kan også være, at du gerne vil renovere noget på dit nuværende frem for at bygge nyt. Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser i Dragør, og uanset hvor stor eller lille opgaven er, står vi til rådighed for dig.

​Det kan være, at din vandhane drypper, eller at dit toilet løber. Uanset hvilke former for skader du har på badeværelset, hjælper vi dig gerne med at udbedre dem. Vi kan naturligvis også hjælpe dig, hvis du blot vil foretage en generel renovering for at give nyt lys og liv til rummet.

Hvad koster et nyt badeværelse?

For mere information eller for et uforpligtende tilbud og pris, kan du træffe os på telefon 32 53 14 29 eller på e-mail mail@orla-hansen-vvs.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Orla Hansen & Søn VVS A/S

CVR: 29398763

Adresseinformation

​Hovedgaden 36 • 2791 Dragør

Find vej med Google Map

Kontaktinformation

​Telefon: 32 53 14 29

E-mail: mail@orla-hansen-vvs.dk