​- Kun få minutter væk!

Blikkenslager udfører alle former for blikarbejde

​Orla Ha​nsen & Søn er stolte af at være din foretrukne blikkenslager i Dragør. Vi er erfarne og kompetente blikkenslagere, og vi kan hjælpe dig med alle former for blikarbejde. Vi foretager blikarbejde både for private og for erhverv i Kastrup, Dragør og på resten af Amager, og der er ingen opgave, der er hverken for lille eller for stor for os.

Kvalitetsbevidst blikkenslager i Dragør

Indenfor blikkenslager faget er vi yderst kvalitetsbevidste, og hos Orla Hansen & Søn har vi sans for detaljerne. Vores detaljerede arbejde med fokus på god kvalitet er din garanti for et resultat, som du kan være rigtig tilfreds med. Desuden sørger vi for at tilbyde vores arbejde til den helt rette pris, så alle kan have råd til at få lavet godt blikarbejde af et firma der yder god kvalitet.

Som din erfarne VVS-installatør og blikkenslager i Dragør sørger vi også for altid at anvende de bedste produkter på markedet. Dette er din garanti for et vedvarende og fint resultat.

Vi kan klare alle slags opgaver

Trænger fugerne mellem fliserne på badeværelset til en udskiftning? Løber dit toilet, eller drypper vandhanen? 

Det kan også være, at du vil have helt nye installationer eller gerne bare vil puste nyt liv til dit gamle badeværelse. Hos Orla Hansen & Søn kan vores blikkenslager klare alt dette og meget mere.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på vores blikkenslager, eller hvis du blot vil have mere information, gode tips og råd omkring dit nye drømmeprojekt, kan du kontakte os allerede i dag.

Ring til os på telefon 32 53 14 29 eller skriv til mail@orla-hansen-vvs.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Orla Hansen & Søn VVS A/S

CVR: 29398763

Adresseinformation

​Hovedgaden 36 • 2791 Dragør

Find vej med Google Map

Kontaktinformation

​Telefon: 32 53 14 29

E-mail: mail@orla-hansen-vvs.dk