​- Kun få minutter væk!

Ejendomsservice tilbydes efter fast aftale

Det er en god idé at holde kontrol og serviceeftersyn af dine VVS-installationer og anlæg jævnligt for ikke at få seriøse og ubehagelige skader på dem. Derfor tilbyder vi hos Orla Hansen & Søn også at udføre ejendomsservice i Dragør, Kastrup og omegn på Amager efter faste serviceaftaler.

Vi foretager ejendomsservice af dine installationer

Vi udfører for øjeblikket faste eftersyn samt vedligeholdelse af VVS-installationer for mere end 2.000 lejemål, og vi vil også hellere end gerne hjælpe med at foretage ejendomsservice af dine installationer. Vi foretager gerne eftersyn både for private, erhverv samt boligforeninger.

Tjek og eftersyn af jeres VVS er vigtigt, da du og din familie er yderst afhængig af dine VVS-installationer. Det er dine VVS-installationer, der sørger for, at du kan få både vand og varme. For at undgå seriøse skader ved slitage efter flere års brug, anbefaler vi derfor at foretage en fast ejendomsservice i Dragør.

Vi kan lave en aftale om vores ejendomsservice efter dine specifikke ønsker og krav. Typisk vil det betyde, at vi kommer forbi og tjekker op på din ejendoms installationer en gang om måneden. 

Dette er præventivt arbejde, så du undgår ubehagelige overraskelser, hvor du pludselig ikke har vand eller varme i din ejendom.

Vores serviceaftale inden for ejendomsservice kan for eksempel indeholde opgaver så som udslamning af varmvandsbeholderen, efterfyldning af vand på centralvarmeanlægget, aflæsning og kontrol af de forskellige installationer samt rensning af filtre.

Kontakt os for mere information

For mere information om vores ejendomsservice i Dragør og på Amager eller for et uforpligtende tilbud bedes du kontakte os på telefon 32 53 14 29 eller på 

e-mail mail@orla-hansen-vvs.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Orla Hansen & Søn VVS A/S

CVR: 29398763

Adresseinformation

​Hovedgaden 36 • 2791 Dragør

Find vej med Google Map

Kontaktinformation

​Telefon: 32 53 14 29

E-mail: mail@orla-hansen-vvs.dk