​- Kun få minutter væk!

Gaskedler installeres professionelt

Hos Orla Hansen & Søn er vi specialister inden for gasinstallationer. Vi har mange års erfaring inden for området, hvor vi dækker i Dragør, Kastrup, Amager og omegn.

Råd og vejledning tilbydes

Hos Orla Hans​en & Søn er vi din foretrukne gasmester, når det kommer til installation af gaskedler i Dragør og i omegnen. Vi har nemlig både udstyret og erfaringen til at give dig en professionel råd og vejledning ved en installation.

Vores arbejde med gaskedler

Vi foretager alle forskellige former for gasinstallationer, så det spiller ingen rolle, om du skal have installeret en helt ny gaskedel i Dragør, Hvis du vil gøre dit forbrug mere miljøvenligt, kan vi også hjælpe dig med installering af naturgas.

Skulle du allerede have en gasinstallation, som måske er utæt, kan vi også hjælpe dig med at reparere din nuværende gaskedel. Hvis det lugter af gas i dit hjem, kan du på kedelinstallationen læse, hvad du skal gøre, men hvis du er i tvivl, kan du naturligvis altid kontakte os for råd og vejledning omkring gaskedler. Vi foretager installering af gaskedler både for private og for erhverv.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på vores installering af gaskedler i Dragør, eller hvis du blot vil have mere information om vores arbejde med gasinstallationer, kan du kontakte os på telefon

32 53 14 29 eller på e-mail mail@orla-hansen-vvs.dk

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Orla Hansen & Søn VVS A/S

CVR: 29398763

Adresseinformation

​Hovedgaden 36 • 2791 Dragør

Find vej med Google Map

Kontaktinformation

​Telefon: 32 53 14 29

E-mail: mail@orla-hansen-vvs.dk