​- Kun få minutter væk!

Renovering af badeværelse udføres professionelt

Har du brug for erfarne og imødekommende håndværkere til at hjælpe med opsætning af et nyt badeværelse eller til en gennemført badeværelsesrenovering? Hos Or​la Hansen & Søn kan vi hjælpe dig i og omkring Dragør og Kastrup på Amager, så du får det badeværelse, du altid har drømt om.

Lad os stå for design og installation

Vi kan hjælpe dig med at designe og installere dit helt eget badeværelse. Som dit foretrukne VVS-firma i Dragør står vi klar med vores ekspertise og erfaring til at anlægge dit nye drømmebadeværelse. Vi kan hjælpe dig med at anlægge nyt bad, uanset hvor stort eller småt det skulle være. Du kan være selv være med til at stå for designet af badeværelset og hos Orla Hansen & Søn står vi for at virkeliggøre alle dine ønsker.

Nyt badeværelse eller mindre renovering af badeværelse?

Det kan være, at du gerne vil renovere noget på dit nuværende frem for at bygge nyt.

​Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser i Dragør, og uanset hvor stor eller lille opgaven er, står vi til rådighed for dig.

​Det kan være, at din vandhane drypper, eller at dit toilet løber. Uanset hvilke former for skader du har på badeværelset, hjælper vi dig gerne med at udbedre dem. Vi kan naturligvis også hjælpe dig, hvis du blot vil foretage en generel renovering for at give nyt lys og liv til rummet.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Hvis du ønsker at høre mere om vores priser på renovering af badeværelse i dit hjem, bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi er ikke blege for at give et uforpligtende tilbud med en billig pris. Du kan du træffe os på telefon 32 53 14 29 eller på e-mail mail@orla-hansen-vvs.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Orla Hansen & Søn VVS A/S

CVR: 29398763

Adresseinformation

​Hovedgaden 36 • 2791 Dragør

Find vej med Google Map

Kontaktinformation

​Telefon: 32 53 14 29

E-mail: mail@orla-hansen-vvs.dk